Meer dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Wij hebben rechtstreekse contacten met o.a. notarissen in de regio, (aankoop)makelaars, advocaten, juristen…..

Wij kunnen onze klanten ook in contact brengen met een scheidingsexpert. Deze scheidingsexpert kan al vanaf een pril stadium door middel van mediation het traject begeleiden. Laat het geen vechtscheiding worden. Via ScheidingsExpert kan meer informatie worden ingelezen om deze moeilijke stap te zetten.

In ons klantenbestand zijn vele beroepen vertegenwoordigd, denk aan een belastingadviseur, schilder, aannemer, journalist, trainer… Wellicht kunnen wij je met een van hen in contact brengen.

Door de veranderende wetgeving is sinds 2013 provisie verboden. Adviseurs, banken én verzekeraars zullen vanaf 2013 voor complexe producten kosten in rekening gaan brengen.

Advies kan op basis van een vast bedrag of op uurtarief. Echter met een EuroVesta Service Abonnement kunnen deze kosten verdeeld worden en kun je gebruik maken van gunstige tarieven en extra dienstverlening. Denk hierbij aan een (twee-) of drie jaarlijks gesprek over de financiële situatie, een persoonlijk gesprek bij je thuis of op kantoor en update van alle lopende polissen… In het rapport (de scan) wordt het afgelopen jaar geëvalueerd en de wensen en doelstellingen voor de komende jaren besproken.

Met ons Service Abonnement spreidt je als het ware de kosten voor zo’n (twee-)driejaarlijks gesprek (afhankelijk van hetgeen wordt afgesproken).