Hypotheken

Hypotheken worden in vele vormen aangeboden, echter het beste advies is gebaseerd op de persoonlijke situatie van de klant.

Vanaf 1 januari 2013 hebben de annuïteiten- en lineaire hypotheek hun (her-)intrede gemaakt. Voor nieuwe hypotheken moet 100% annuïtair of lineair worden afgelost, voor bestaande hypotheken van vóór 2013 mag onder voorwaarden nog maximaal 50% aflossingsvrij van de marktwaarde worden verstrekt.

Een uitgebreide inventarisatie is absoluut aan te raden. Wanneer gevraagde dossierstukken in één keer worden aangeleverd kan korting worden gegeven op het tarief.

ASR Levensrente hypotheek:

Het kopen van een eerste woning is een zeer belangrijke mijlpaal, echter de overheid maakt het voor de starters steeds lastiger. Er is wel een groot voordeel: na 30 jaar is de hypotheek afgelost! Wij leveren maatwerk, want iedere aanvraag kan weer een andere invalshoek nodig hebben. Graag leggen wij dit in heldere taal uit. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Wij hanteren voor starters op de woningmarkt een Starterstarief.

Laat je daarom adviseren door een Erkend Financieel Adviseur die op de hoogte is van de huidige wettelijke regels.

De regels worden door de overheid verder aangescherpt. Dit kan grote gevolgen hebben indien je de hypotheek wilt oversluiten.

Bij verhuizing krijgt u mogelijk te maken met een restschuld, hiervoor kunnen wij een passende oplossing bieden.

Energie besparende maatregelen zijn onder andere isolatie, warmtepomp en zonnepanelen. Dit kan meegefinancierd worden boven de 100% marktwaarde tot een gemaximeerd bedrag.

Meer informatie